Helyszín


A Mammut bevásárlóközpont szomszédságában fekvő Millenáris Park egyszerre kert, galéria, koncert- és előadóhelyszín. Könnyű megközelíthetőség és kellemes környezet.


 

Millenáris

A Millenáris tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető, közvetlenül a Mammut szomszédságában található, néhány villamosmegállóra a Széll Kálmán tértől és a Déli pályaudvartól. Parkolni a környező utcákban, vagy a bevásárlóközpont mélygarázsában lehet. A Mammut parkolási díjszabásáról ezen az oldalon találtok bővebb információkat.

Megközelítés tömegközlekedéssel

A Keleti pályaudvartól az M2-es (piros) metróval a Széll Kálmán metrómegállóig. A Széll Kálmán téren a KFC melletti sarkon, a Dékán utcán lefelé sétálva, az első kereszteződésen egyenesen keresztülhaladva, a Fény utcán továbbhaladva kisebb gyaloglás után jobb oldalon található a Millenáris.

A Nyugati pályaudvartól 4-6-os villamossal a Széna térig. Déli pályaudvartól az M2-es (piros) metróval az Örs vezér tere irányába a Széll Kálmán térig, vagy az 56-os villamossal a Széll Kálmán térig és onnan gyalogosan, esetleg a 4-6-os villamossal a Széna térig. A villamossal érkezőknek a Széna téren a Mammut II. üzletház mellett kell elindulniuk, keresztül egy parkolón melynek végén szembe találják magukat a Millenáris Parkkal.

Népstadionból szintén az M2-es (piros) metróval a Déli pályaudvar irányába a Széll Kálmán térig. Népligettől az M3-as (kék) metróval a Deák Ferenc térig, ott átszállni az M2-es (piros) metróra Déli pályaudvar irányába és a Széll Kálmán téren leszállni
1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.
millenaris.hu