II. Esport Fest selejtező 128 csapattal

blog-2-selejtezo-osszefoglalo

Még az első selejtezőnél is nagyobb érdeklődés fogadta az Esport Fest 2. kvalifikációs körét, ahol 72 CS:GO csapat és 56 League of Legends csapat küzdött meg azért, hogy játékonként a legjobb 8 bejusson a csoportkörbe.

CS:GO-ban a PlayIT magyar bajnokságának bronzérmese, a Pixel bizonyult a legjobbnak, legyőzve az elődöntőben a WonderStag e-sport csapatát, majd a döntőben a Meglovi alakulatát. Rajtuk kívül továbbjutott még a csoportkörbe: Relying on RNG, n1ce-6aming, mesport.hu, Rushit Esports, CRUENTUS CS:GO.

A legjobb 16 csapat most 4 db 4-es csoportra bomlik majd, minden csoportból a legjobb két csapat jut majd be a rájátszásba. A mérkőzések kedden este 8 órakor kezdődnek, majd pénteken folytatódnak és hétfőn zárulnak.

League of Legendsben az OBSCURE.LOL került ki győztesként 56 csapat közül, a második helyre a tavalyi címvédő WonderWild (tavaly még Pigeons of Doom) futott be. A legjobb 8-ba befért még a tavaly őszi SEEC 4. helyezett LoL csapata, a Pusztító 5 is. Akik még továbbmentek a csoportkörbe: NatioEsports LOL, Kawaii Kappa Keepo, Rekkterino, Dreamscape, Hard2Believe.LOL

A kvalifikáció innentől kezd igazán izgalmassá válni, hiszen csak két csapat juthat majd ki az élő döntőre, ahol egy Best-of-3 mérkőzésen dől majd el, melyik a legjobb League of Legends és CS:GO csapat Magyarországon.

Ha esetleg még nem vettétek meg a jegyeteket, akkor megtehetitek a TIXA oldalán, IDE kattintva.

Comments are closed.