Ki mersz állni a videósok csapata ellen?

esporfest-summer-2015-youtubers

Szombaton lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy megízlelhessétek, milyen érzés egy esport bajnokság döntőjében játszani, ahol profi kommentátorok figyelnek minden mozdulatotokra, a közönség pedig tapsviharral jutalmazza legszebb megmozdulásaitokat. Ehhez mindössze annyit szükséges tennetek, hogy július 4-én kilátogattok a rendezvényre, és egy csipetnyi szerencsével máris belehuppanhattok a kényelmes gémer-székekbe, hogy megmérkőzzetek a videósok válogatottjával!

Ne is tagadjátok, pontosan tisztában vagyunk vele, hogy a népszerű videósok autogrammja mellett a skalpjukat is szeretnétek megszerezni. Végre eljött a Ti időtök! Az OVS Festen fellépő tíz bátor videós vállalta a kihívást, hogy összeméri tudását a rendezvény nézőközönségéből összeállított csapattal. Két népszerű esport játékban vezethetitek győzelemre a nézők csapatát: Counter-Strike: Global Offensive-ben és League of Legends-ben.

Nem szabadna elárulnunk műhelytitkokat, de BTURBO komoly veszélyt jelenthet tapasztalatával CS:GO-ban, illetve INTRO hiába hangoztatja magáról, hogy köszönő viszonyban sincsen a játékkal, gyakorlatilag a Counter-Strike jelenti a második családját. Nosikáról sem érdemes megfeledkezni, mert annak ellenére, hogy felhalmozott játékidejének nagy részében ládákat nyitogat késért imádkozva Lord Gabenhez, ő sem ma kezdett FPS játékokkal foglalkozni. Ez pedig ugyanúgy vonatkozik Drangra is, aki állítólag naponta több ezer botot gyilkol halomra az öt órás deathmatch levezetéseként.

esporfest-summer-2015-yt-csgo

Amennyiben szeretnétek feltornázni gyilkosságaitok számát a League of Legends nézői meccsen, akkor farmoljátok Nezumit, ugyanis kismadárkák azt csiripelték, hogy mindössze néhány hete telepítette a játékot. Azért reméljük a menüben nem fog eltévedni. Dieselre viszont nagyon figyeljetek oda, ha hagyjátok kibontakozni Platinum 3 tudását, és irányítóként összehangolja a Gold ligában edződött Covery és Axmart támadásait, akkor hirtelen hatalmas bajban találjátok magatokat.

esporfest-summer-2015-yt-lol

Vélemény, hozzászólás?