Március 12-én ismét az Esport Fest!

esportfest-reveal

Ha csak egy esport rendezvényre mész el 2016 első negyedévében, válaszd az Esport Festet. Panorámakivetítőn figyelemmel követhető csaták, zajos sikerek és megindító drámák, csúcstechnológia a négyzeten, vagyis minden, ami miatt az esport versenyeket szeretni lehet. 2016-ban ismét elhozzuk nektek az ország legjobb játékosait, a profi kommentátorokat hogy izgalmas versenysorozatokon mutassák meg tudásuk legjavát. Rendezvényünknek idén is a MOM Sportközpont ad otthont, mely mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen elérhető. Ha még nem volt részed személyesen átélni egy offline döntő feszültségét, izgalmát és közönség lüktetését, március második hétvégéjére ne csinálj más programot magadnak! Nem fogod megbánni!

A programok véglegesítése jelenleg is zajlik, de az elmúlt év tapasztalatából, és a nézői igényekből kiindulva League of Legends és CS:GO döntőre biztosan számíthattok, ahova az online selejtező legjobbjai kerülnek csak be. Megmérkőzhettek YouTube-ról ismert kedvenceitekkel egy rendhagyó közönségtalálkozó keretében, helyszíni versenyeinken értékes díjakat szerezhettek és kiderül, ki kapja az év e-sportolója és az év castere díjat 2016-ban! Izgalomban tehát nem lesz hiány, ha szeretnéd élőben átélni mindezt, máris mondjuk hogyan biztosíthatod be helyed már most!

A jegyeket nem árt jó előre beszerezni. Kedvezményes áron január 31-ig igényelheted belépődet, de ha később szánod rá magad, akár a rendezvény napján is megválthatod a jegyet, feltéve, hogy marad még egyáltalán. Március 12-én találkozunk a MoM Sportközpont falai között, ahol egy napra igazi e-sport katlanná varázsoljuk a helyet az Esport Fest idejére. Hogy maradandó élmény lesz minden versenyzőnek és nézőnek, már most garantált! Mi ott leszünk, és te?

Vélemény, hozzászólás?