Szombaton újabb 8 csapat kerül közelebb az álomnyereményhez!

2-csgo-selejtezo

500 000 forint! Kereken fél millió forint! Ekkora jutalom üti a markát annak a hazai CS:GO csapatnak, akik megnyerik az Esport Fest 2016-os Counter Strike versenyét. De senki se gondolja, hogy sétagalopp bezsebelni a páratlanul magas díjat, rögös út vezet a komoly nyereményig. Már a csoportkörökbe jutásért is öldöklő küzdelem folyik!

A kiadó helyek közül nyolc már el is kelt, a hatalmas érdeklődés mellett megrendezett, 81 csapat részvételével lezajlott első selejtezőkörből a Faceroll, BLAFFy, KnockOutStars, WISDOM eSports, Fury.HU, GameAgents,RAMPANT, FYK4 nyolcas ment tovább. Aki lemaradt az első körről, vagy idő előtt kiesett ne búslakodjon, szombaton következik a II. selejtező, egy újabb esély a döntőbe vágyóknak!

A második kvalifikáción szintén nyolc csapat örülhet majd a továbbjutást érő negyeddöntőnek, nevezni egészen szombat délutánig, a verseny kezdetéig lehet! Negyven fölötti a nevezett csapatok száma, köztük az első selejtezőből épp egy körrel a továbbjutás előtt kihulló Csepeli Ver, RockiT.MSi, Relying on RNG és a ZYLEX.eSport, vagy éppen az igazi húzónevekkel regisztrált n1ce-6aming csapata.

Ha éreztek magatokban erőt, hogy megmérkőzzetek az ország legjobb csapataival, regisztráljatok a második, egyben utolsó selejtezőjére és lőjétek magatokat egészen az Esport Fest nagyszínpadáig! Győzzön a legjobb, a Festen találkozunk!

Esport Fest II. CS:GO selejtező: nevezés!
Check-in kezdete: február 6, szombat 14:40
Kezdési idő: február 6, szombat 15:00

Vélemény, hozzászólás?