Új néven készülnek címvédésre a 2015-ös CS:GO győztesek

esportfest-2015-csgo

Számos névváltás után is egyben maradt a keménymag, de a dolguk idén sem lesz könnyű, sőt!

A tavalyi Esport Fest  győztese, az akkori TRICKED a flash, FoDa, gabesson, NEY, rmL felállásban hódította el a kupát. A srácok FLASH kivételével még most is együtt küzdenek a virtuális térben, voltak már volgare és Revolte is, újabban a GameAgents néven szoríthatunk sikereikért.

Kihívó azonban akad bőven, elég csak az újabban LAN-cunamit a magyar nézőkre zúdító CSGO.one csapatára zúdítani, ahol két játékos is keményen feni a fogát gabessonékra. Egyikük éppen FLASH, aki szintén címvédőnek érezheti magát, másikuk pedig a tavaly harmadik helyen célba ért Hard 2 Believe oszlopos tagja, Deadfox.

A tavalyihoz hasonló izgalmakat ígér a 2016-os CS:GO bajnokság, és mi lesz még itt, ha elrajtolnak a meccsek?! Ha szeretnétek ott lenni az igazság pillanatában, mikor eldől, kinek a fejére kerül a hazai e-sport koronája? Kik húzzák elő a legjobb lövéseket és kik dicsőülnek meg ezrek szeme láttára? Váltsátok meg belépőtöket és szurkoljatok együtt a hazai e-sport közösség tagjaival a MOM Sport lelátóiról az óriáskivetítők előtt!

Vélemény, hozzászólás?