Luxus szórakozás egy mikró áráért?

esportfest-jegyek

Standard belépőtől a Szuper VIP jegyig terjed a Esport Fest jegyfelhozatala

Az nem is kérdés, megéri-e kijönni március 12-én a MOM Sportban rendezett esport fesztiválra, a kérdés inkább az, milyen módon teszed mindezt? Hétköznapi belépőt már 1500 Ft-os áron is szerezhetsz február elsejéig. A kedvezményes időszak után már 2500 forintba kerül minden jegy, de ezt akár a rendezvény napján is megválthatod, azonban akkor már 3000 forintos áron. Ha mindenképp biztosítani szeretnél egy helyet magadnak az Esport Festen, csapj le még januárban a jegyedre.

Ha szereted a figyelmet, az exkluzív lehetőségeket és a teljes szabadságot, van egy remek ajánlatunk! Ha a meccsek hevén túl egy kis extra kényelemre is vágysz, akkor 8000 Ft-os VIP jegyünket neked találták ki: ingyen fogyasztás a zártkörű Lounge-ban, a meccseket pedig már a rendezvény hivatalos pólójában izgulhatod végig. Viszont ha egy életre szóló élményre vágysz, a Szuper VIP a tökéletes választás. ezzel a jegytípussal betekintést engedünk a rendezvény szervezésébe, a színpad felépítésébe, nincs sorban állás, szabad bejárás a backstage-be, soroljam még? Minden, amire kíváncsi voltál egy offline döntő kapcsán, ebben a csomagban összpontosul, nem is csoda, hogy csupán 10 darabot kínálunk belőle.

A választás innen már a tiéd, eldöntheted hogy maradandó, vagy életre szóló élményként akarsz-e visszagondolni a 2016-os Esport Festre!

Vélemény, hozzászólás?